Cursus

Praktijk berekenen VTLB (volgeboekt/Inschrijven gestopt)

Volgeboekt. Inschrijven gestopt


In de praktijk blijkt het lastig om de VTLB-calculator correct te gebruiken. Een verkeerd gebruikte VLTB-calculator leidt tot een VTLB dat onjuist is en schade toebrengt aan ofwel cliënten die met een te beperkt bedrag moeten zien te (over)leven of crediteuren die minder ontvangen dan waarop zij recht zouden hebben.

Tijdens deze praktijkcursus wordt aan de hand van veel voorkomende voorbeelden de VTLB-calculator gebruikt, zodat cursisten tijdens de cursus leren om met het rekenprogramma om te gaan.

Let op: Cursisten dienen een laptop mee te brengen met daarop geïnstalleerde de laatste versie van de VTLB-calculator (te downloaden op Vtlb-calculator en rapport – Raad voor Rechtsbijstand Wsnp (bureauwsnp.nl)).

  • Urmond 26-4-2024

6 PE punten

Kosten:
€ 425,– ex BTW, inclusief koffie, thee, frisdrank, lunch, versnapering, cursusmateriaal

Voor alle cursussen geldt een maximaal aantal deelnemers van 20 en inschrijving op volgorde van binnenkomst van aanmeldingen.

NBBI-leden ontvangen 5% korting. Bij 2 aanmeldingen vanuit hetzelfde kantoor in enig jaar wordt 7,5% korting toegekend en bij 3 of meer aanmeldingen in één jaar wordt 10% korting toegekend.

Schrijf je hier direct in

Volgeboekt. Inschrijven gestopt.

Klik hier om direct de algemene voorwaarden te bekijken.