QA Opleiding en Advies

QA Opleiding en Advies is eind 2020 opgericht door Quinten van Riet en Anita Brekelmans.

QA Opleiding en Advies richt zich vooral op het ontwikkelen en verzorgen van cursussen voor beschermingsbewindvoerders, budgetbeheerders, schuldhulpverleners, bewindvoerders WSNP, etc. en onderscheidt zich van andere opleidingsinstituten door

  • Deskundigheid
  • Persoonlijke bejegening
  • Een duo-presentatie

Onze cursussen zijn praktijkgericht, interactief, interessant, laagdrempelig en worden erkend door brancheorganisaties.

Quinten en Anita hebben elkaar 25 jaar geleden ontmoet toen zij op hetzelfde kantoor werkten. Vanuit hun gezamenlijke interesse in het faillissementsrecht bleven zij, ook nadat beiden zelfstandig waren geworden, samenwerken.

Quinten van Riet is advocaat in Venlo met specialisaties in de sociale advocatuur, het familie- en jeugdrecht, en insolventierecht (msnp en wsnp), waarbij hij zich met name richt op problematiek aangereikt door beschermingsbewindvoerders en bewindvoerders WSNP. Bewindvoerders klikken hier. 

Anita Brekelmans werkt sinds 1982 in de insolventiepraktijk en is zelfstandig bewindvoerder WSNP en curator in faillissementen. Bewindvoerders die een msnp of wsnp traject willen starten klikken hier. 

Vanuit haar expertise in het faillissementsrecht ontwikkelde Anita enkele cursussen met name gericht op beschermingsbewindvoerders, waarbij ook Quinten op de achtergrond betrokken was. Omdat de betrokkenheid van Quinten steeds intensiever werd, besloten Quinten en Anita om hun samenwerking eind 2020 formeel te maken met de oprichting van QA Opleiding en Advies

Inmiddels staan er 8 cursussen op het programma van QA Opleiding en Advies.