Cursus

De bewindvoerder in diverse rechtsgebieden (volgeboekt/Inschrijven gestopt)

Volgeboekt. Inschrijven gestopt


Deze cursus omvat een inleiding in de volgende rechtsgebieden:
Personen- en familierecht: gezamenlijk gezag en omgang, kinder- en partneralimentatie (nieuwe regels vanaf 1 januari 2020) en de gevolgen van het huwelijksvermogensrecht van 1 januari 2018.

Erfrecht: Wettelijke regels van het erfrecht versus een testament. Hoe te handelen als een cliënt/schuldenaar een erfenis krijgt? Hoe te handelen als cliënt/schuldenaar zelf overlijdt? Wat valt onder een erfenis?

Overeenkomsten: Wat is een overeenkomst? Hoe ziet een overeenkomst eruit? Wat is een verbintenis? Wanneer is een overeenkomst geldig? Wanneer nietig? Wanneer vernietigbaar? In welke situatie vernietig ik een overeenkomst? Hoe doe ik dat?

Bestuurs(proces)recht: Wat is bestuurs(proces)recht? Wat is een besluit? Hoe kan ik bezwaar maken? Wat betekent in beroep en in hoger beroep gaan? Hoe zit het met de proceskosten?

8 PE punten

Kosten

€ 560,– ex BTW, inclusief koffie, thee, frisdrank, lunch, versnapering, cursusmateriaal

Voor alle cursussen geldt een maximaal aantal deelnemers van 20 en inschrijving op volgorde van binnenkomst van aanmeldingen.

NBBI-leden ontvangen 5% korting. Bij 2 aanmeldingen vanuit hetzelfde kantoor in enig jaar wordt 7,5% korting toegekend en bij 3 of meer aanmeldingen in één jaar wordt 10% korting toegekend.

Schrijf je hier direct in

Volgeboekt. Inschrijven gestopt.

Klik hier om direct de algemene voorwaarden te bekijken.