Cursus

Actualiteiten/jurisprudentie (volgeboekt/Inschrijven gestopt)

Volgeboekt. Inschrijven gestopt


Aan de hand van diverse uitspraken van rechters in zaken waarbij de bewindvoerder centraal stond, wordt de positie en rol van de bewindvoerder uitgewerkt en verdiept.

Je gaat ervaren dat dit zeker geen ‘saaie kost’ is. Integendeel! Want wie maakt het niet mee: je wordt ontslagen of aansprakelijk gesteld. Er vinden belangrijke zittingen plaats en je vraagt je af: hoe moet ik mij opstellen tijdens die zitting? Wat zeg ik en wat zeg ik niet? En vooral: hoe zal de rechtbank met dit probleem omgaan? Tijdens deze cursus worden interessante, grappige, unieke en belangrijke uitspraken besproken.

Je leert van de gerechtelijke ervaringen van jouw collega’s!
Deze cursus is sterk op de praktijk gericht en je zult merken dat ook de docenten het niet altijd eens zijn met de gedane uitspraken of met elkaar. Hoe dan ook: er is ruimte voor ieders mening.

  • Venlo 19-4-2024

8 PE punten

Kosten:
Kosten € 560,– ex BTW, inclusief koffie, thee, frisdrank, lunch, versnapering, cursusmateriaal

Voor alle cursussen geldt een maximaal aantal deelnemers van 20 en inschrijving op volgorde van binnenkomst van aanmeldingen.

NBBI-leden ontvangen 5% korting. Bij 2 aanmeldingen vanuit hetzelfde kantoor in enig jaar wordt 7,5% korting toegekend en bij 3 of meer aanmeldingen in één jaar wordt 10% korting toegekend.

Schrijf je hier direct in

Volgeboekt. Inschrijven gestopt

Klik hier om direct de algemene voorwaarden te bekijken.