Cursus

Verdiepingscursus schuldhulpverlening

Welke juridische situaties bedreigen de schuldhulpverlening? Denk b.v. aan een hypotheek, pandrecht, beslaglegging, regres, subrogatie, zekerheids- of garantstelling, etc. Wat kan de schuldhulpverlener doen?

Het nieuwe huwelijksvermogensrecht: hoe gaat een schuldhulpverlener om met voorhuwelijkse en huwelijkse schulden en hoe wordt spaarcapaciteit over de soorten schuldeisers verdeeld?

Uitleg over het moratorium, breed moratorium en dwangakkoord: in welke situatie volgt de aanvrage? Wie vraagt aan? Wanneer kan dit worden aangevraagd?

Wat is een WSNP precies? Wanneer is een WSNP mogelijk en wanneer zou een WSNP voor cliënten gunstiger kunnen zijn dan een MSNP?

De cursus worden in overleg verzorgd op een locatie in Venlo of Urmond bij een minimum aantal deelnemers van 8 personen.
Mochten er vanuit één instantie minimaal 6 deelnemers worden aangemeld kunnen de cursussen incompany worden georganiseerd.

De cursus duurt 6 uur; kosten € 370,00 per deelnemer.

Indien u interesse heeft in de basiscursus schuldhulpverlening kunt u contact opnemen via E-mail: info@qa-opleidingenadvies.nl.